ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΥΔΡΟΚΙΝΗΣΗΣ –ΒΥΤΙΝΑ

dimitsana clock

Πρόταση εκδρομής:Ελάτε να οργανώσουμε μαζί την εκδρομή της μεγάλης παρέας σας και να σας μεταφέρουμε με τα λεωφορεία μας στον πιο όμορφο χειμερινό προορισμό!

Είδος εκδρομής
Μονοήμερες
Πρόγραμμα

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για τη Δημητσάνα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα γίνει στο Μουσείο Υδροκίνησης.Read more

Συγκέντρωση και αναχώρηση το πρωί για τη Δημητσάνα. Η πρώτη μας επίσκεψη θα γίνει στο Μουσείο Υδροκίνησης.Το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης έχει αποκαταστήσει παραδοσιακές εγκαταστάσεις και υδροκίνητους μηχανισμούς. Τα εργαστήρια περιβάλλονται από πυκνή βλάστηση και άφθονα τρεχούμενα νερά, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε. Οι μόνιμοι εξοπλισμοί τους έχουν αποκατασταθεί στην αρχική τους λειτουργία.Συνεχίζουμε προς το κέντρο της Δημητσάνας.  Η Δημητσάνα, τυπικότατο δείγμα Αρκαδικής αρχιτεκτονικής, με ζωντανά τα σημάδια μιας δυναμικής ιστορικής και οικονομικής πορείας, με εκπληκτική θέα προς τον κάμπο της Μεγαλόπολης και τον Ταΰγετο, είναι η μεγάλη έκπληξη της Αρκαδίας. Παραδοσιακός και διατηρητέος οικισμός σήμερα, γοητεύει με τα πανύψηλα παλιά πετρόχτιστα σπίτια, την αρχοντιά της, τις εκκλησίες της, τα λιθόστρωτα δρομάκια και την αμφιθεατρική της δόμηση πάνω από τον ποταμό Λούσιο σε υψόμετρο 1000μ !

Συνεχίζουμε την περιήγηση προς τη Βυτίνα το «Πετράδι του Μαίναλου». Η Βυτίνα είναι ένας παραδοσιακός οικισμός με πολλά υπέροχα πετρόκτιστα σπίτια, πλακόστρωτα σοκάκια και μονοπάτια για περίπατο.  Είναι καταπράσινη, γεμάτη έλατα και με μια φρέσκια μυρωδιά από φύση που δύσκολα ξεχνάς. Η Βυτίνα με το σπάνιο κλίμα της θεωρείται εδώ και χρόνια ως θεραπευτήριο ψυχής και σώματος. Στη Βυτίνα θα παραμείνουμε για φαγητό (προαιρετικό), θα περπατήσουμε στα δρομάκια της και όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει τα παραδοσιακά αγνά προϊόντα της…

Στη συνέχεια αναχώρηση για την επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν.

 

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται

Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

Διόδια

ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται

Είσοδος στο μουσείο Υδροκίνησης

 

Επιπλέον σημείωση

Η εκδρομή εκτελείται εφόσον υπάρχει ελάχιστη συμμετοχή 25 ατόμων.

 

Gallery