Μέτρα προστασίας

μείνε υγιής
Ετικέτες

Σας προτρέπουμε να εμπιστευθείτε τα τουριστικά λεωφορεία και τα τουριστικά γραφεία για τις μετακινήσεις και τις εκδρομές σας.

Λαμβάνουμε όλα τα μέτρα προστασίας για ασφαλείς μεταφορές.

Με γνώμονα την διασφάλιση της ατομικής και της δημόσιας υγείας η CDL TOUR ltd έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προφύλαξη από τον COVID-19. Συγκεκριμένα:

Για τους επιβάτες μας

Έχουν αναρτηθεί πινακίδες εντός των οχημάτων που ενημερώνουν για τα μέτρα ατομικής προστασίας. H xρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους επιβάτες. Τηρούμε την κοινωνική απόσταση . Συνίσταται να μην γίνονται αλλαγές των θέσεων μεταξύ των επιβατών κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Υπάρχουν αλκοολούχα διαλύματα προς χρήση στις εισόδους των λεωφορείων και γίνονται συνεχείς καθαρισμοί με απολυμαντικά σκευάσματα στα σημεία που έρχονται σε συχνή επαφή καθώς και σχολαστική απολύμανση μετά από κάθε δρομολόγιο.

Οι οδηγοί μας

Έχουν ενημερωθεί για την αναγνώριση ύποπτων κρουσμάτων, τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και υπάρχει γραπτό σχέδιο δράσης για τη διαχείριση τυχόν κρούσματος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Τα λεωφορεία μας

Καθαρίζονται σχολαστικά σε κάθε στάση και απολυμαίνονται στη λήξη του κάθε ταξιδιού. Υπάρχει επάρκεια σε αντισηπτικά, μάσκες και απολυμαντικά. Η χρήση των κλιματιστικών γίνεται με απενεργοποίηση της επανακυκλοφορίας του αέρα. Η πληρότητα καλύπτει το 65% του συνόλου του προβλεπόμενου αριθμού μεταφερόμενων επιβατών ανά όχημα. ( ΦΕΚ Β 4829 – Ισχύει μέχρι και 30-11-2020).

Gallery