Ενημέρωση 20-3-2020

lock-down

Αναστολή λειτουργίας λόγω lockdown

Αγαπητοί μας φίλοι

Οι εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού είναι ραγδαίες, η κλιμάκωση είναι ταχύτατη και απρόβλεπτη.

Η ζωή και ο φόβος “κεκλεισμένων των θυρών”, έχει εκμηδενίσει την επιθυμία των πολιτών για ταξίδια αναψυχής και μετακινήσεις κάθε είδους ενώ oι τουρίστες που ακόμα βρίσκονται στη χώρα μας δεν έχουν τη δυνατότητα κοντινών εκδρομών, εστίασης, περιηγήσεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, διασκέδασης και αγορών, δεν βιώνουν με απλά λόγια την ελληνική φιλοξενία. Ο τουρισμός δεν υφίσταται, με όλες τις συνέπειες. Όλοι όμως οφείλουμε να προστατέψουμε τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.

Αν και τα τουριστικά γραφεία δεν εμπίπτουν στην κρατική εντολή για αναστολή των εργασιών τους, αν και θα έπρεπε απο την πρώτη στιγμή, εν τούτοις όλες οι συνθήκες συντελούν στη άμεση διακοπή γιατί δεν υπάρχει ουσιαστικό αντικείμενο εργασίας.

Εξαιτίας των συνθηκών, η CDL TOUR με αίσθημα ευθύνης έναντι των πελατών της αλλά και των συνεργατών της, αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να αναστείλει τις τουριστικές υπηρεσίες της, μέχρι την άρση των κρατικών απαγορεύσεων.

Θα μας βρίσκετε στο τηλέφωνο 2111821051, στο email:  [email protected]  και στη σελίδα μας στο Facebook @cdltour Με την λήξη της καραντίνας, επανερχόμαστε με νέες υπηρεσίες, καλές ιδέες και πολλή όρεξη γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε.

Μέχρι τότε όμως: MENOYME ΣΠΙΤΙ

Καλή δύναμη σε όλους και ευχόμαστε σύντομα την επάνοδο όλων μας στην κανονικότητα.

Gallery