Απολυμάνσεις στα λεωφορεία μας

απολύμανση λεωφορείου
Ετικέτες

Επειδή δεν θα μείνουμε για πάντα στο σπίτι αλλά και  επειδή η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την εταιρία μας,  σας ενημερώνουμε ότι για την καλύτερη δυνατή προστασία των επιβατών μας, έχουμε προβεί από τις αρχές Μαρτίου σε προληπτικές εφαρμογές περιοδικών απολυμάνσεων σε όλα τα λεωφορεία μας, από αδειούχο εφαρμοστή, διασφαλίζοντας ένα ταξιδιωτικό περιβάλλον με υψηλά επίπεδα υγιεινής.

Τα απολυμαντικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι τελευταίας τεχνολογίας και αποτελεσματικότητας, ακίνδυνα για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον και έχουν έγκριση από τον Ε.Ο.Φ. (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων). Οι εφαρμογές ακολουθούν τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς (Οδηγία 98/8 ΕΚ) και την Εθνική Νομοθεσία (Π.Δ 205/2001) και συνοδεύονται από πιστοποιητικό.

Στα λεωφορεία επίσης υπάρχουν αλκοολούχα αντισηπτικά διαλύματα προς χρήση των επιβατών και των οδηγών.

Επιπρόσθετα αναφέρουμε ότι γίνονται συνεχείς καθαρισμοί με απολυμαντικά αλκοολούχα σκευάσματα στα σημεία που χρησιμοποιούνται περισσότερο από τους επιβάτες όπως χειρολαβές, κουπαστές, πλαστικά μέρη, μπράτσα και κανάλια αποσκευών, ενώ η γενική καθαριότητα των λεωφορείων μας, αποτελεί για μας καθημερινή ρουτίνα.

Για το διάστημα που ο COVID-19 μας δημιουργεί ανησυχίες μετάδοσης, οι εφαρμογές απολύμανσης  είναι επαναλαμβανόμενες σε πολύ πυκνά διαστήματα και στις εναλλαγές των γκρουπ.

Ευχόμαστε η δοκιμασία που μας επιφύλαξε η φετινή άνοιξη να λήξει το συντομότερο και ανυπομονούμε με χαρά να σας ταξιδέψουμε!

Μέχρι τότε :

Μένουμε σπίτι

31-3-2020

 

Gallery