Η εταιρεία

Η CDL TOUR είναι τουριστικό γραφείο  με υπηρεσίες ενοικίασης  τουριστικών  λεωφορείων. Είναι παρούσα στις  τουριστικές επιβατικές  οδικές μεταφορές για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, παρέχοντας  ολοκληρωμένες  και αξιόπιστες προτάσεις για τις μετακινήσεις  και τα ταξίδια σας.

Ποιοτικές υπηρεσίες & εμπειρία

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Έχουμε ένα motto στη CDL TOUR: «Έλα στη θέση του πελάτη». Αυτό σκεπτόμαστε πάντα όταν σας εξυπηρετούμε και γίνεται ο σκοπός μας: Να μείνετε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Να ταξιδέψετε μαζί μας, να περάσετε καλά, να μείνετε ευχαριστημένοι και να ξανάρθετε, φέρνοντας και τους φίλους σας!

Ελάτε να γνωριστούμε

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη υπηρεσία για σας, προσαρμοσμένη στα μέτρα  και στις ανάγκες σας.

Ποιοί είμαστε

Είμαστε οι Κωστής και Λουκάς Τσάνας. Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με γενικές τουριστικές υπηρεσίες και εξειδίκευση στις τουριστικές επιβατικές οδικές μεταφορές. 

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε, εστιάσαμε στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Προσπαθούμε πάντα για την παροχή προσωποποιημένης εξυπηρέτησης και φιλικής προσέγγισης σε ότι κάνουμε. Αυτή η φήμη βοήθησε τη CDL TOUR να έχει γίνει μια εταιρεία με καλό όνομα.

Έχοντας το πάθος και την εμπειρία αλλά και βλέποντας ότι η φύση του ταξιδιού αλλάζει διαρκώς, θέλουμε να συνεισφέρουμε όχι μόνο στις υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών αλλά και στην τουριστική αγορά. 

Σήμερα, έχοντας την γνώση αλλά και την εμπιστοσύνη σας να μας στηρίζει, συνεχίζουμε με χαρά και εξελισσόμαστε σε ένα επάγγελμα που αγαπάμε πολύ! 

Έχουμε πολλές ιδέες για να πραγματοποιήσουμε μαζί όμορφα οδικά ταξίδια γιατί μας αρέσει να ταξιδεύουμε με τα τουριστικά λεωφορεία!  

Κατά τη διάρκεια των ετών που έχουν περάσει, πολλά έχουν αλλάξει γύρω μας και στον κόσμο, η δέσμευση όμως προς τους πελάτες μας παραμένει ίδια. 

Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετήσαμε και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε, χιλιάδες ευχαριστημένους Έλληνες και ξένους πελάτες. 

Θέλετε να μισθώσετε ένα πούλμαν; Ενδιαφέρεστε για μια εκδρομή;