Βρείτε την υπηρεσία που ψάχνετε

Εκδρομές

Οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα με την προσωπική μας φροντίδα και στο εξωτερικό (σε συνεργασία με αξιόπιστους συνεργάτες). Ημερήσιες εκδρομές πολιτιστικού, θρησκευτικού, περιηγητικού και ειδικού ενδιαφέροντος. Πακέτα διακοπών για οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένα άτομα. Οδικές οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αεροπορικές εκδρομές, ατομικά και μακρινά εξωτικά ταξίδια σε συνεργασία με μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς. Ελάτε να σχεδιάσουμε την εκδρομή σας, ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί!

Λεωφορεία

Με σχεδόν τριάντα χρόνια εμπειρία στις τουριστικές μεταφορές, παρέχουμε πολυτελή τουριστικά πούλμαν από 9-72 θέσεων, άριστα συντηρημένα και επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς. Μεταφέρουμε επιβάτες με ασφάλεια, συνέπεια και φροντίδα σε αεροδρόμια, λιμάνια, περιηγήσεις, για επαγγελματικές ή ιδιωτικές μετακινήσεις.

Τουριστικές υπηρεσίες

Επισκεφτείτε το γραφείο μας για να σας βρούμε το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα και τη σύνδεση με Ιταλία, και να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να βρούμε για εσάς τα οικονομικότερα αεροπορικά εισιτήρια.
Συνεργαζόμαστε με αλυσίδες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, για να καλύψουμε τις ανάγκες σας οικονομικά και με ασφάλεια.Επίσης συνεργαζόμαστε με διπλωματούχους ξεναγούς αν θέτετε μια περιήγηση στα αξιοθέατα και τους αρχαιολογικούς χώρους. Προμηθευτείτε από το γραφείο μας εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων. Συνεργαζόμαστε με γραφείο έμπειρο στη οργάνωση γάμων.Υπηρεσίες κράτησης κρουαζιέρας.

Ψάχνετε Λεωφορείο; Εκδρομή; Υπηρεσία;