Τήνος

τήνος Παναγία

Μονοήμερη εκδρομή στο νησί της Παναγίας, το νησί του Αιόλου, το νησί της πίστης, το νησί της τέχνης,  το νησί των θαυμάτων και των ανέμων!

Είδος εκδρομής
Μονοήμερες
Ημερομηνία αναχώρησης
17 Σεπτεμβρίου, Σάββατο
Τιμή
70.00€
Πρόγραμμα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας.

Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την όμορφη Τήνο. Πλέουμε νότια της  Άνδρου και του μεγαλύτερου μέρους της Τήνου, θαυμάζοντας την άγρια ομορφ...Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Ραφήνας.

Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για την όμορφη Τήνο. Πλέουμε νότια της  Άνδρου και του μεγαλύτερου μέρους της Τήνου, θαυμάζοντας την άγρια ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου. Άφιξη στο λιμάνι όπου θα μας περιμένει τοπικό λεωφορείο, που θα μας μεταφέρει στην Ιερά Μονή της Ευαγγελίστριας για προσκύνημα (προαιρετικό). Στον ισόγειο χώρο της Εκκλησίας, στον ναό της Ευρέσεως,  θα βρούμε  αγιασμό και θα δούμε το Μαυσωλείο της Έλλης όπου  φιλοξενεί το μνημείο των  πεσόντων  ναυτών  του καταδρομικού « Έλλη» που τορπιλίστηκε και βυθίστηκε  αύτανδρη τον Δεκαπενταύγουστο του 1940 από τους Ιταλούς. Αξίζει να επισκεφτούμε την έκθεση εικόνων,  το Κειμηλιοφυλάκιο, την Πινακοθήκη το μουσείο Τηνίων καλλιτεχνών  και το μουσείο γλυπτών του Αντ. Σώχου που βρίσκονται εντός της Μονής με δωρεάν είσοδο.

Μετά το προσκύνημα  θα έχουμε  ελεύθερο χρόνο για ψώνια, φαγητό, καφέ και βόλτα. Σας προτρέπουμε να ανακαλύψτε τις δροσερές, μικρές, εσωτερικές πλατείες της Χώρας!

Το νωρίς το απόγευμα ραντεβού στο λιμάνι του νησιού και απόπλους για την Ραφήνα. Επιστροφή το βραδάκι γεμάτοι όμορφες αιγαιοπελαγίτικες εικόνες.

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορά προς /από λιμάνι της Ραφήνας 
  • Εισιτήρια πλοίων μετ’ επιστροφής (οικονομική θέση)
  • Λεωφορείο για μετακίνηση μέχρι την εκκλησία της Παναγίας
  • Συνοδός εκδρομής
  • ΦΠΑ 
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φαγητά, ποτά κ.τ.λ.
  • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία και  ό,τι θεωρείται ως προαιρετικό
Επιπλέον σημείωση

Από την 1η Μαΐου 2022, καταργούνται όλα τα έγγραφα σχετικά με τον Covid-19 και δεν χρειάζεται τεστ ή πιστοποιητικό για να ταξιδέψουμε με πλοίο. Είναι υποχρεωτικό όμως να φοράμε μάσκα FFP2 ή N95 (ή διπλή μάσκα) σε όλους τους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Για το ταξίδι με το τουριστικό πούλμαν η χρήση μάσκας είναι προαιρετική από τον οδηγό και τους επιβάτες.

Gallery