Άγιος Πέτρος- Παναγία Μαλεβή

αγιος πετρος

Στην καρδιά του Πάρνωνα, περιτριγυρισμένοι από κεδρόδασος και έλατα, δύο προορισμοί με αξία!

Έλατα, κέδροι, η Παναγιά  η Μαλεβή, το ξακουστό μοναστήρι με τη θαυματουργή εικόνα  κι απέναντι ο Άγιος Πέτρος, το  παραδοσιακό, ιστορικό κεφαλοχώρι της Αρκαδίας, δύο προορισμοί που εντυπωσιάζουν, μέσα στην επιβλητική φύση του Πάρνωνα!

Είδος εκδρομής
Μονοήμερες
Ημερομηνία αναχώρησης
30 Οκτωβρίου
Τιμή
20.00€
Πρόγραμμα

Αναχώρηση στις 07.30 για τον Πάρνωνα και  το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας ΜαλεβήΗ Ιερά Μονή είναι ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας κι οφείλει την ονομασία της στην ψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, γνωστή ως «Μαλεβός».Στο μοναστήρι αυτό υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου, η οποία  αναβλύζει άγιο μύρο....Διαβάστε περισσότερα

Αναχώρηση στις 07.30 για τον Πάρνωνα και  το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας ΜαλεβήΗ Ιερά Μονή είναι ένα από τα πιο γνωστά μοναστήρια της Αρκαδίας κι οφείλει την ονομασία της στην ψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, γνωστή ως «Μαλεβός».Στο μοναστήρι αυτό υπάρχει η θαυματουργή εικόνα της Θεοτόκου, η οποία  αναβλύζει άγιο μύρο. Ένα μοναστήρι κτισμένο στα βράχια, «κρυμμένο» στα έλατα και περικυκλωμένο από το δάσος των μαλεβίσιων κέδρων και την επιβλητική φύση.

Στάση για προσκύνημα και αναχώρηση για τον Άγιο Πέτρο το  όμορφο  κεφαλοχώρι στην καρδιά της Κυνουρίας. Πνιγμένος στις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα, μοιάζει σα ζωγραφιά έτσι όπως είναι ριζωμένος ανάμεσα σε καστανιές, έλατα, πλατάνια, με ανηφοριές και κατηφοριές, πλακόστρωτα μονοπάτια, όμορφα καλντερίμια, παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με κεραμιδένιες σκεπές, γάργαρες πηγές με δροσερό νερό.

Παραμονή για φαγητό (προαιρετικά) και βόλτα στη φύση. Επιστροφή νωρίς το βραδάκι στη Αθήνα.

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός εκδρομής
  • Διόδια
  • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται
  • Φαγητά/ποτά
  • Ότι θεωρείται ως προαιρετικό
Επιπλέον σημείωση
  •  Οι μετακινήσεις με τουριστικά λεωφορεία έχουν εξαιρεθεί από την υποχρέωση των επιβατών να διαθέτουν rapid test 48 ωρών ή οποιουδήποτε άλλου πιστοποιητικού κατά την επιβίβασή τους, εφόσον δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει.

 ΦΕΚ 57761 18 Σεπτεμβρίου 2021 ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 4337

  • Οι μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους τους επιβάτες
  • Πληρότητα θέσεων λεωφορείων 85% επί του συνολικού αριθμού που αναγράφεται στην άδεια του οχήματος

Gallery