5 μέρες στη Ζάκυνθο

agios

5ήμερη οδική  εκδρομή

Αναχωρήσεις κάθε Σάββατο 31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 4/9, 11/9

Με ημιδιατροφή ή  ALL ΙΝCLUSIVE.

Είδος εκδρομής
Πολυήμερες
Ημερομηνίες αναχώρησης
Καλοκαίρι 2021
Πρόγραμμα

1η μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

2η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μ...Διαβάστε περισσότερα

1η μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

2η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο Μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές,. Στάση στην Αναφωνήτρια  για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρημνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του. Περνώντας από  τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές  Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ηλίου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις  του μπλε και του γαλάζιου, στην συνέχεια μπάνιο στη διασημότερη παραλία  όχι μόνο της Ζακύνθου και του Ιονίου αλλά  και της Μεσογείου το γνωστό Ναυάγιο, παραμονή για μπάνιο, επιστροφή στην παραλία του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Αλυκανά, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο "Φωτεινή Σάντρη" και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύσθηκε τον ύμνο στην Ελευθερία. Συνεχίζουμε για την παραλία του Λαγανά όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta παραμονή για μπάνιο και όσοι επιθυμούν προαιρετική  κρουαζιέρα στον κόλπο του Λαγανά για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις σπηλιές Κεριού και παραμονή στο Μαραθονήσι για μπάνιο Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση

4η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος… Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο όπου φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. 

 Στη συνέχεια και αφού περάσουμε το χωριό Αργάσι, όπου βρίσκεται ο Πύργος του Δομενεγίνη, εκεί όπου  έκρυψαν τον Κολοκοτρώνη, μετά την ορκωμοσία της Φιλικής Εταιρείας. Συνεχίζουμε  για τον Βασιλικό με τις πανέμορφες παραλίες, Πόρτο Ζόρο, Άγιος Νικόλαος, Πόρτο Ρώμα, Γέρακα, άφιξη στην μοναδική παραλία με τα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά Μπανάνα, παραμονή για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο σε μπουφέ αναχώρηση για την πόλη παραμονή για βόλτα ή καφέ.  Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ, ελεύθερο πρωινό για να απολαύσουμε το τελευταίο μπάνιο μας στην όμορφη παραλία του Αλυκανά. Γεύμα για όσους κλείσει το πρόγραμμα all inclusive. ο μεσημέρι, αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο, για να  αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου. Θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για Κυλλήνη και από εκεί για Πάτρα, με στάση στον Ισθμό και επιστροφή στην Αθήνα.

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται

Αναχωρήσεις από 3/7 έως και αναχώρηση 28/7 και από 28/8 έως 11/9 

Διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχεία ALYKANAS BEACH  HOTEL, ZANTE PLAZA HOTEL και CLUB ZANTE PLAZA

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 245€ και 265€ ALL INCLUSIVE

Τρίτο άτομο ενήλικας 205€ με ημιδιατροφή και 225€ ALL INCLUSIVE.

Μονόκλινο 325€ με ημιδιατροφή και 345€ ALL INCLUSIVE.

1ο  παιδί 5 έως 12 ετών: Μόνο 60€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 80€ ALL INCLUSIVE

2ο παιδί 5-12 ετών 125€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 125€ ALL INCLUSIVE

Αναχωρήσεις από 7/8 έως και την αναχώρηση 21/8

 Διαμονή στα πολυτελή ξενοδοχεία ALYKANAS BEACH  HOTEL, ZANTE PLAZA HOTEL και CLUB ZANTE PLAZA

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 255€ με ημιδιατροφή και 275€ ALL INCLUSIVE

Τρίτο άτομο ενήλικας 215€ με ημιδιατροφή και 235€ ALL INCLUSIVE

Μονόκλινο 345€ με ημιδιατροφή και 365€ ALL INCLUSIVE

1ο παιδί 5 έως 12 ετών: Μόνο 60€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 80€ ALL INCLUSIVE

2ο παιδί 5-12 ετών 125€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 145€ ALL INCLUSIVE

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Τα εισιτήρια του FERRY, Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Ζάκυνθος–Κυλλήνη
  • 4 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία ALYKANAS BEACH  HOTEL, ZANTE PLAZA HOTEL και CLUB ZANTE PLAZA
  • Mε ημιδιατροφή, 4 πρωινά, 4 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ. 
  • Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με Ζακυνθινό ξεναγό  
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,
  • ΦΠΑ,
  • Ασφαλιστική κάλυψη

Στις τιμές ALL INCLUSIVE είναι όλα πληρωμένα, 4 πρωινά, 4 μεσημεριανά, 4 βραδινά φαγητά, ποτά αναψυκτικά παγωτά και καφέδες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το γεύμα της δεύτερης ημέρας μεταφέρεται στην πέμπτη μέρα.

Δεν περιλαμβάνονται
  • Ό,τι θεωρείται ως προαιρετικό.
Επιπλέον σημείωση

Ξενοδοχεία:

ALYKANAS BEACH HOTEL 3* SUPER  στον Αλυκανά που προσφέρει εστιατόριο, δύο  εξωτερικές πισίνες, παιδική χαρά. μπαρ και κοινόχρηστο lounge.Παρέχει επίσης κήπο, βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, υδρομασάζ, βραδινή ψυχαγωγία και 24ωρη ρεσεψιόν. 

ZANTE PLAZA HOTEL  στο Λαγανά, την πιο διάσημη περιοχή της Ζακύνθου. Ιδανικό για ζευγάρια ,οικογένειες και παρέες νέων. Περιέχει 3 διαφορετικές πισίνες με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες όπως και 2 διαφορετικά μπαρ.  Επίσης περιέχει 9 διαφορετικά κτίρια και 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων.

CLUB ZANTE PLAZA στο Λαγανά, σε απόσταση 200μ. από την παραλία και προσφέρει εξωτερική πισίνα, 24ωρη ρεσεψιόν, μπαρ και εστιατόριο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα. Επίσης περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

Ενημέρωση

Εδώ θα βρείτε τις οδηγίες των Ελληνικών Αρχών, από τις 5 Ιουλίου 2021, για την επιβίβαση στα πλοία, και από εδώ θα εκτυπώσετε το Έντυπο Ερωτηματολόγιο Δήλωσης Υγείας

Gallery