4 μέρες στη Ζάκυνθο

ζαντε

Τετραήμερη  οδική εκδρομή

Με ημιδιατροφή ή  ALL ΙΝCLUSIVE.

Αναχωρήσεις  κάθε Τετάρτη και  για τον Δεκαπενταύγουστο  αναχώρηση στις 13/8

Είδος εκδρομής
Πολυήμερες
Ημερομηνίες αναχώρησης
28/7 – 4/8 – 13/8 – 11/8 – 18/8 – 25/8 – 1/9 – 8/9
Πρόγραμμα

1η μέρα

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive.  Απόγευμα ελεύθερο.. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία...Διαβάστε περισσότερα

1η μέρα

Aναχώρηση νωρίς το πρωί, ημίωρη στάση στον Ισθμό, άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο ferry και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive.  Απόγευμα ελεύθερο.. Δείπνο (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ. Αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, με την θαυματουργή Εικόνα και το μικρό αξιόλογο Μουσείο. Στη συνέχεια περνώντας τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές. Στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφθούμε την Μονή, εκεί όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος, και συγχώρεσε τον φονιά του αδερφού του. Συνεχίζουμε για τον Αη Γιώργη των Γκρεμνών, όπου θα δούμε το ωραιότερο τοπίο της Ελλάδας, το Ναυάγιο και την θαυμάσια παραλία του.

Περνώντας από τις Βολίμες, στάση για λαδωτήρι, κρασί, μέλι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα. Άφιξη στην παραλία του Αγ. Νικολάου, όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό, προαιρετική κρουαζιέρα στις φανταστικές Γαλάζιες σπηλιές που το παιχνίδισμα ανάμεσα στα νερά και τις ακτίνες του Ηλίου μας χαρίζουν αμέτρητες αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, στην συνέχεια μπάνιο στη διασημότερη παραλία όχι μόνο της Ζακύνθου και του Ιονίου αλλά και της Μεσογείου το γνωστό Ναυάγιο, παραμονή για μπάνιο, επιστροφή στην παραλία του Αγ. Νικολάου. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Αλυκανά, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο, έχοντας ολοκληρώσει τον οδικό γύρο του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχώρηση για τον Κόκκινο βράχο, εκεί όπου ο Γρηγόρης Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο "Φωτεινή Σάντρη" και προχωράμε για τη Βενετσιάνικη βρύση στο Κρυονέρι . Κατόπιν θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον ύμνο στην Ελευθερία.

Συνεχίζουμε για την παραλία του Λαγανά όπου είναι ο βιότοπος της θαλάσσιας χελώνας caretta caretta. Παραμονή για μπάνιο και όσοι επιθυμούν προαιρετική κρουαζιέρα στον κόλπο του Λαγανά για να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν, επίσκεψη στις σπηλιές Κεριού και παραμονή στο Μαραθονήσι για μπάνιο Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Επίσκεψη στην πόλη της Ζακύνθου για βόλτα ή καφεδάκι. Διανυκτέρευση

4η μέρα

Πρόγευμα σε μπουφέ και ξεκινάμε το σημερινό μας πρόγραμμα με επίσκεψη στον πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο, ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα στο Ιόνιο. Εδώ φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, που η παράδοση θέλει να προστατεύει τον ναό του από τον σεισμό που συγκλόνισε τη Ζάκυνθο το 1953: η πόλη ταρακουνήθηκε για τα καλά, ο ναός έμεινε ανέπαφος… Θα επισκεφθούμε ακόμα το Μουσείο Σολωμού και Επιφανών Ζακυνθινών, στην ιστορική πλατεία του Αγίου Μάρκου. Είναι το μόνο μουσείο στην Ελλάδα που στους χώρους του περιλαμβάνει μαυσωλείο, έναν χώρο όπου φυλάσσονται τα οστά του Διονύσιου Σολωμού και του Ανδρέα Κάλβου, από τους μέγιστους ποιητές της χώρας μας. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Γεύμα για όσους έχουν επιλέξει το πρόγραμμα all inclusive.

Το μεσημέρι, αναχώρηση για την Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο βενετσιάνικο κάστρο, και αφού αποχαιρετήσουμε από ψηλά την όμορφη πόλη της Ζακύνθου. Θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για Κυλλήνη και από εκεί για Πάτρα, με στάση στον Ισθμό και επιστροφή στην Αθήνα.

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται

Αναχωρήσεις από 7/7 έως και αναχώρηση 28/7 και από 25/8 έως 8/9 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 205 € με ημιδιατροφή και 220€ ALL INCLUSIVE

Τρίτο άτομο ενήλικας: 175€ με ημιδιατροφή και 190€ ALL INCLUSIVE

Μονόκλινο 269€ με ημιδιατροφή και 284€ ALL INCLUSIVE

1ο παιδί έως 12 ετών: Μόνο 60€ με ημιδιατροφή (δωμάτιο των γονιών του) και 75€ ALL INCLUSIVE

2ο παιδί 5-12 ετών 105€ με ημιδιατροφή (δωμάτιο των γονιών του) και 110€ ALL INCLUSIVE

Αναχωρήσεις από 4/8  έως και την αναχώρηση 21/8

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 219€ με ημιδιατροφή και 234€ ALL INCLUSIVE

Τρίτο άτομο ενήλικας 189€ με ημιδιατροφή και 204€ ALL INCLUSIVE

Μονόκλινο 289€ με ημιδιατροφή και 304€ ALL INCLUSIVE

1ο παιδί 5 έως 12 ετών: Μόνο 60€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 75€ ALL INCLUSIVE

2ο παιδί 5-12 ετών 110€ (δωμάτιο των γονιών του) με ημιδιατροφή και 125€ ALL INCLUSIVE

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Τα εισιτήρια του FERRY, Κυλλήνη – Ζάκυνθος, Ζάκυνθος–Κυλλήνη
  • 3 Διανυκτερεύσεις στα πολυτελή ξενοδοχεία ALYKANAS BEACH  HOTEL, ZANTE PLAZA HOTEL και CLUB ZANTE PLAZA
  • Mε ημιδιατροφή, 3 Πρωινά, 3 δείπνα σε πλούσιο μπουφέ
  • Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος (ως μη προαιρετικές) με ζακυνθινό ξεναγό
  • Ο φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο
  • ΦΠΑ
  • Ασφαλιστική κάλυψη 
  • Αρχηγός

Στις τιμές ALL INCLUSIVE είναι όλα πληρωμένα 3 πρωινά, 3 μεσημεριανά, 3 βραδινά φαγητά, ποτά αναψυκτικά παγωτά και καφέδες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Το γεύμα της δεύτερης ημέρας μεταφέρεται την τέταρτη μέρα.

Δεν περιλαμβάνονται
  • Ό,τι θεωρείται ως προαιρετικό
Επιπλέον σημείωση

Ξενοδοχεία:

ALYKANAS BEACH HOTEL 3* SUPER  στον Αλυκανά που προσφέρει εστιατόριο, δύο  εξωτερικές πισίνες, παιδική χαρά. μπαρ και κοινόχρηστο lounge.Παρέχει επίσης κήπο, βεράντα, δωρεάν Wi-Fi, υδρομασάζ, βραδινή ψυχαγωγία και 24ωρη ρεσεψιόν. 

ZANTE PLAZA HOTEL  στο Λαγανά, την πιο διάσημη περιοχή της Ζακύνθου. Ιδανικό για ζευγάρια ,οικογένειες και παρέες νέων. Περιέχει 3 διαφορετικές πισίνες με δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες όπως και 2 διαφορετικά μπαρ.  Επίσης περιέχει 9 διαφορετικά κτίρια και 5 διαφορετικούς τύπους δωματίων.

CLUB ZANTE PLAZA στο Λαγανά, σε απόσταση 200μ. από την παραλία και προσφέρει εξωτερική πισίνα, 24ωρη ρεσεψιόν, μπαρ και εστιατόριο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στην πισίνα. Επίσης περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους.

 

 

Ενημέρωση

Εδώ θα βρείτε τις οδηγίες των Ελληνικών Αρχών, από τις 5 Ιουλίου 2021, για την επιβίβαση στα πλοία, και από εδώ θα εκτυπώσετε το Έντυπο Ερωτηματολόγιο Δήλωσης Υγείας

 

Gallery