3ημερη Εκδρομή 28-30/10 Ναύπακτος – Πρέβεζα-Ιωάννινα-Ζαγοροχώρια-Πηγές Αχέροντα -Πάργα

monodendri
Είδος εκδρομής
Πολυήμερες
Ημερομηνία αναχώρησης
28 Οκτωβρίου
Τιμή
155.00€
Πρόγραμμα

1η μέρα- 28 Οκτωβρίου

ΑΘΗΝΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από προκαθορισμένα σημεία, με ενδιάμεση στάση και μέσω  της Γέφυρας  Ρίου – Αντιρρίου, φτάνουμε στη γραφική Ναύπακτο, όπου θα πιούμε τον καφέ μας και για όποιον επιθυμεί μεσημεριανο φαγητό (προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας  και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Πρέβεζας στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δ...Read more

1η μέρα- 28 Οκτωβρίου

ΑΘΗΝΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από προκαθορισμένα σημεία, με ενδιάμεση στάση και μέσω  της Γέφυρας  Ρίου – Αντιρρίου, φτάνουμε στη γραφική Ναύπακτο, όπου θα πιούμε τον καφέ μας και για όποιον επιθυμεί μεσημεριανο φαγητό (προαιρετικά). Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας  και μέσω της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, φτάνουμε νωρίς το απόγευμα στην πόλη της Πρέβεζας στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, Δείπνο, και  βραδινή περιήγηση στην πόλη της Πρέβεζας  για μια πρώτη γνωριμία, διανυκτέρευση.

2η μέρα - 29 Οκτωβρίου

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ 

Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν μας, για να επισκεφτούμε τα γραφικότατα Ζαγοροχώρια. Επίσκεψη, στο πιο φημισμένο από αυτά, στο παραδοσιακό Μονοδενδρι που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1,060 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση τστην περιοχή. Συνεχίζουμε για την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, για να απολαύουμε την μαγική πρωτεύουσα της Ηπείρου.  Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στην πόλη & στη γραφική λίμνη Παμβώτιδα. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα- 30 Οκτωβρίου

ΠΡΕΒΕΖΑ –ΠΑΡΓΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμά στο ξενοδοχείο αποχαιρετώντας την Πρέβεζα, αναχωρούμε, για της  πηγές του Αχέροντα. Οι πηγές του Αχέροντα, είναι ένα τέλειο μέρος, με  κρυστάλλινα νερά και τη μαγεία του Αχέροντα, που δικαιολογεί και το μύθο του, για την είσοδο στον κάτω κόσμο. Εδώ θα πιούμε τον καφέ μας και θα περπατήσουμε δίπλα στο ποτάμι. Αναχώρηση για την πόλη των Χρωμάτων, την Πάργα  Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη και  (προαιρετικά) μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση  για την Αθήνα  με ενδιάμεση στάση,  με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη εκδρομή μας.

Λιγότερα
Περιλαμβάνονται
 • Μεταφορές-εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο Πούλμαν.
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ΜARGARONA  Royal Hotel  *** SUP.
 • Πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Πλούσιο δείπνο σε μπουφέ.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Σύνοδος-Αρχηγός της εκδρομής

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο 155,οο€

Ένα παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονέων 75,00€

Δεν περιλαμβάνονται
 • Φαγητά-ποτά
 • Είσοδοι σε μουσεία
 • Ό,τι θεωρείται ως προαιρετικό
 • Ο φόρος διαμονής βάση του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου, που εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2018 καιπληρώνεται από τον πελάτη κατά την αφιξή του.
 • Διαφορά μονόκλινου + 45,00€