Ταξιδέψτε μαζί μας

Τα λεωφορεία μας

Ο στόλος μας αποτελείται από πολυτελή πούλμαν  9-72 θέσεων με άψογη  τεχνική συντήρηση, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις  και επανδρωμένα με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς. Ένας συνδυασμός  που μετατρέπει το ταξίδι σε  ευχάριστη εμπειρία!

Ολοκληρωμένες προτάσεις

Ο στόλος των λεωφορείων μας μπορεί να εξυπηρετήσει   ιδιωτικές υπηρεσίες ενοικίασης για τις μετακινήσεις σας, τις διακοπές και ξεναγήσεις σας, εξερχόμενο και  εισερχόμενο τουρισμό, μικρά  ή μεγάλα group ταξιδιωτών. 

Άριστη οδική εμπειρία

Η ομάδα της CDL TOUR ltd αγαπάει τα ταξίδια και για αυτό επιδιώκει να παρέχει  στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Σύγχρονα λεωφορεία

Διαθέτουμε πολυτελή πούλμαν  9-72 θέσεων, με άψογη  τεχνική συντήρηση,  εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις  και επανδρωμένα με έμπειρους και ευγενικούς οδηγούς. Ένας συνδυασμός  που μετατρέπει το ταξίδι σε  ευχάριστη εμπειρία!

Ενοικιάσεις τουριστικών λεωφορείων

  • Μεταφορές Συλλόγων (Ορειβατικών, Πολιτιστικών, Τοπικών)
  • Μισθώσεις από ιδιώτες για μεταφορές σε θέατρα, κοινωνικές υποχρεώσεις, αναψυχή
  • Μεταφορές Αθλητικών σωματείων
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια, λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς
  • Σχολικές μεταφορές & εκδρομές
  • Μεταφορές προσωπικού εταιριών & εργοστασίων
  • Μεταφορές και μετακινήσεις για επαγγελματικά ταξίδια
  • Ιδιωτικές εκδρομές και περιηγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης 
  • Μεταφορές για ΚΑΠΗ και Ενορίες

Γιατί να μας προτιμήσετε

Διαθέτουμε άνετα και άψογα συντηρημένα οχήματα,  διώροφα λεωφορεία, πολυτελή πούλμαν και μίνι λεωφορεία που μπορούν να φιλοξενήσουν από 9 έως 72 άτομα, φυλασσόμενα σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. 

Οι οδηγοί μας έχουν άριστη γνώση του οδικού δικτύου  και σας βοηθούν να φτάσετε στον προορισμό σας εγκαίρως και με ασφάλεια. Αν κάτι απρόοπτο προκύψει καθ΄ οδόν, ο οδηγός γνωρίζει τον καλύτερο τρόπο ώστε να πετύχει την ελάχιστη αναστάτωση και καθυστέρηση. 

Όλοι οι οδηγοί μας διαθέτουν πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας οδηγού επαγγελματικού οχήματος και η εταιρία μας κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος οδικού μεταφορέα επιβατών. 

Αγωνιζόμαστε για την ποιότητα σε όλα όσα κάνουμε, από τον στόλο των λεωφορείων  μας έως τη άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μια φιλική, προσωπική προσέγγιση που δεν συναντάμε  τόσο συχνά στον κλάδο των μεταφορών. Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλο μέρος των πελατών μας προέρχεται από συστάσεις και επαναλαμβανόμενους πελάτες. 

Είμαστε περήφανοι για τη φήμη αυτή και προσβλέπουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών μας για πολλές δεκαετίες ακόμα. Με την ομάδα των αξιόπιστων και ευγενικών οδηγών μας, αλλά και των  επαγγελματιών συνεργατών μας, είστε σε καλά χέρια!

Παρέχουμε

Επικοινωνήστε μαζί μας